Kondens-torktumlare torkar inte särskilt bra

Tvätten är alltid skrynklig:

80 % av skrynklorna går att få bort. Det kommer alltid att finnas lite skrynklor.

• Se till att stoppa i rätt mängd (max 5 skjortor) och välj rätt inställningar.
  • Ta bort kläder från torktumlaren så snart programmet är klart. Häng upp kläderna på hängare och dra i dem så att de återfår formen.
  • Kontrollera om produkten fungerar:
  • Fyll ångtanken till maxnivå.
  • Lägg i en torr, tunn bomullsskjorta och välj Uppfräschningssprogrammet (5 positioner till höger från Off-läge).
  • Lyssna för att höra om trumman roterar (lägg i en klädnypa om du är osäker).
  • När programmet är klart ska tvätten vara lite fuktig och med färre skrynklor.
  • Kontrollera om vattennivån i ångtanken har minskat.

Fuktiga kläder:

Det är normalt i Iron Aid att kläderna är lite fuktiga efter ett ångprogram.

• Häng upp kläderna på en hängare i 10 minuter så torkar de nästan utan att bli skrynkliga.
  • Ställ in torrhetsgrad:
    • Tryck på "Sensitive" och "Start" samtidigt och håll inne knapparna i 10 sekunder.
    • Tryck på "Start" tills C0 och den horisontella linjen syns längst ner på displayen.