Så här startar man roboten

Placera den på laddningsbasen. Batteriikonen blinkar rött för att indikera att batteriet är lågt och måste laddas. Obs! Robotdammsugaren är inte helt laddad när den packas upp ur kartongen för första gången. För bästa möjliga prestanda föreslås att appen ”PUREi9” i App Store eller Google Play laddas ned. Följ sedan anvisningarna för att skapa kontot och ansluta till roboten. Var noga med att uppgradera roboten till den senaste versionen (via appen).