Batterierna laddas inte

Elsladden och adaptern är inte ordentligt anslutna och/eller inte anslutna till elnätet. Laddningsplattorna på robotdammsugaren och laddningsbasen är inte ordentligt anslutna. Anslut adapterns kontakt till laddningsbasen. Anslut strömkabeln till elnätet. Se till att laddningsplattorna på robotdammsugaren och laddningsbasen är anslutna. Kontrollera att kontakten och kabeln inte är skadade. Var noga med att rengöra laddningsdynorna, både på robot och laddare med en torr trasa.