Diskmaskinen visar felkod iC0/iCo

Problem
  • Diskmaskinen visar felkod iC0/iCo
Avser
  • Fristående diskmaskin
  • Integrerad diskmaskin
  • Bänkdiskmaskin
Lösning
  1. Detta kan rättas till genom att återställa produkten
  2. Koppla ur diskmaskinen, vänta 1 minut och sätt tillbaka kontakten igen
  3. Om du behövde flytta på maskinen, är det viktigt att slangen inte är böjd eller intryckt och att kranen är helt öppen
  4. Slå på diskmaskinen, välj program och starta den
  5. Om programmet startar och går normalt, är problemet löst
  6. Om maskinen inte startar programmet korrekt efter återställning
  7. Fastställ om felkoden fortfarande är densamma
  8. Om koden är en annan, se bruksanvisnigen för mer information om den nya koden
  9. Om ursprungskoden fortsätter att visas, kontakta ett auktoriserat servicecenter