Tørketrommelen produserer dårlig lukt

Problem
  • Tørketrommelen produserer dårlig lukt
  • Tøyvasken lukter ikke godt etter tørk
  • Tørketrommel med varmepumpe
  • Tørketrommel med kondensator
Løsning

1.  Rengjør alle filtre og kondensatoren (hvis tilgjengelig) regelmessig og nøye som beskrevet i brukerhåndboken.

Du kan laste ned brukerhåndboken her.

2. Hvis vasken lukter ubehagelig etter tørking, kan denne lukten ha oppstått før tørking:

• Når du vasker, må du være oppmerksom på den riktige doseringen av vaskemiddel.
  • Vask tøyet med den høyeste temperaturen på vaskelappen, og bruk om nødvendig smussfjerner eller hygienespylingsmiddel.
  • Tørk klesvasken umiddelbart etter vask og ta ut klesvasken umiddelbart etter programmets slutt.
  • Hvis vasken fortsatt er fuktig etter tørking, still inn et tørketidsprogram.