Mye fuktighet på vaskerommet's vegger og vinduer på grunn av tørketrommel

Problem
  • Overdrevent mye fuktighet i rommet, på veggene og vinduene hvor tørketrommel befinner seg
Gjelder for
  • Tørketrommel med varmepumpe
  • Tørketrommel med kondensator
Løsning

1. Bygg aldri tørketrommel inn i ett lukket skap uten ventilasjon

• Tørketrommelen kan installeres som en frittstående enhet eller under en benk med god plass
  • Se brukerhåndboken eller separat installasjonsbrosjyre levert med apparatet ditt.
  • Du kan laste ned brukerhåndboken her.

2. Installer apparatet i et rom med nok plass og god ventilasjon:

• Hvis tørketrommelen installeres i et rom som er for lite, kan kondensering inntreffe.
  • Sikre at rommet er stort nok (mer enn ca. 10-12 m2).
  • Små rom vil raskt bli svært varme på grunn av tørketrommelen, og luftfuktigheten vil kondensere på overflatene ved en lavere temperatur. Problemet kan i mange tilfeller rettes med god ventilasjon, for eksempel ved å åpne et vindu eller en dør under tørkeprosessen.

3. Ikke monter eller bruk produktet på steder der temperaturen kan bli lavere enn 5 °C eller høyere enn 35 °C.

• Tørketrommelen avgir varme til omgivelsene, og hvis varmen treffer kalde vegger, vinduer, osv., vil kondens/fuktighet dannes på de kalde overflatene. (Det er luftfuktigheten i rommet som kondenserer.)
  • Sørg for at tørketrommelen befinner seg i rom med en temperatur på rundt 20 °C

4. Rengjør filtrene og dørpakningen.

• Hvis maskinens filtre og dørpakning ikke rengjøres, kan de produsere en unødvendig stor mengde fuktighet i rommet.
  • Se brukerhåndboken for ytterligere informasjon.
  • Du kan laste ned brukerhåndboken her.

5. Kontroller dørpakningen for mulig skade.

Hvis dørpakningen er skadet, kan dette føre til unødvendig mye fuktighet i rommet.

Kontakt et autorisert servicesenter for å få byttet en skadet dørpakning

Advarsel: Vi anbefaler ikke å bruke produktet før problemet har blitt fullstendig fikset. Koble fra produktet, og koble det ikke til igjen før du er sikker på at det er OK."