Iron Aid-tørketrommelen tørker ikke effektivt

Klesvasken er alltid skrukkete:

80 % av skrukkene vil bli fjernet. Et par skrukker vil alltid bli værende.

• Legg inn en riktig mengde klesvask (maks. 5 skjorter) og velg passende innstillinger.
  • Fjern klærne fra tørketrommelen så snart den er ferdig. Heng alle klærne på hengere og trekk dem tilbake i form.
  • Kontroller at produktet fungerer:
  • Fyll damptanken til maksimalt nivå.
  • Legg inn én tørr, tynn bomullsskjorte og velge Oppdater syklus (5 posisjoner til høyre fra Av-posisjonen).
  • Lytt for å finne ut om du kan høre at tørketrommelen roterer (legg en klesknagg i maskinen hvis det er mulig).
  • Etter syklusen bør klesvasken være litt fuktig og mindre skrukkete.
  • Kontroller om dampvannivået i tanken har sunket.

Damprens klærne dine:

Det er normalt med Iron Aid at klærne er litt fuktige etter en dampsyklus.

• Heng klærne i opptil 10 minutter på en henger, så vil de tørke med nesten ingen skrukker.
  • Angi tørrhetsmåling:
    • Trykk på "Sensitiv" og "Start" samtidig og hold knappene inne i 10 sekunder.
    • Trykk på "Start" til C0 og den horisontale streken vises nederst på displayet.