Kan jeg koble vaskemaskinen til en varmtvannskran?

Spørsmål
  • Kan jeg koble vaskemaskinen til en varmtvannskran?
Gjelder
  • vaskemaskin med ilegg i front (integrert og frittstående)
  • toppmatet vaskemaskin
Løsning

1. Vi fraråder å koble vaskemaskinen til en varmtvannskran.

• Våre front- og toppmatingsenheter er spesialdesignet for installasjon med kaldtvann.
  • Teknisk sett er innløpsventilene i våre maskiner designet for vann opp til 65 °C.
  • Vaskeprogrammene bruker imidlertid ikke alltid varmt vann, og vannet som brukes til vasking, kan ikke avkjøles igjen.

Merk: Kontinuerlig varmt vann kan føre til utilfredsstillende vaskeresultater.