Ikonet "rengjøring av tromme" vises på vaskemaskinens display

Problem:
  • Ikonet "rengjøring av tromme" vises på vaskemaskinens display
  • Hvordan rengjør du vaskemaskinens trommel?
Gjelder:
  • vaskemaskin med ilegg i front (integrert og frittstående)
  • toppmatet vaskemaskin
Løsning:

1. Ta alt tøyet ut av trommelen

2. Bruk en liten mengde vaskemiddel i en tom trommel for å skylle ut gjenværende rester.

3. Kjør "Bomull" -programmet ved høyeste temperatur.

• På slutten av syklusen kan displayet vise ikonet: drum clean.PNG Dette er en anbefaling om å utføre "rengjøring av trommel"
  • Symbolet forsvinner når "Bomull" -programmet starter (90 ° C)
Tips:
  • Gjentatt bruk og bruk over tid med programmer på lave temperaturer kan gjøre at det samler seg vaskemiddelrester, lo og bakterier inne i trommelen og karet.
  • Dette kan generere vond lukt og mugg. For å eliminere oppsamling og rengjøre innsiden av produktet, kjør en vedlikeholdsvask jevnlig (minst én gang hver måned).
  • Vi anbefaler spesialiserte vaskemidler som er tilgjengelige fra Webshoppen vår.