LED-lysene eller lysene blinker eller det vises en F på panelet til komfyrhetten

Problem
  • Blinkende lys/LED-lys på displayet
  • Filterlyset eller filterikonet lyser
  • Det vises en «F» på displayet
  • Filteralarmen vises på displayet
Gjelder for
  • Komfyrhette/avtrekksvifte
Utbedring

1. Slå av strømmen til komfyrhetten

2. Fjern filteret/filtrene fra komfyrhetten

3. Rengjør eller bytt filter/filtre som vist i brukerhåndboken

Du kan laste ned brukerhåndboken her. Passende filtre og rengjørings- og vedlikeholdsprodukter kan kjøpes gjennom vår Nettbutikk.

4. Sett i rent filter

5. Tilbakestill filteralarmen

Se brukerhåndboken for instruksjoner om hvordan du tilbakestiller filteralarmen. Du kan laste ned brukerhåndboken her.

6. Kontakt et autorisert servicesenter

Hvis forslagene over ikke løser problemet, anbefaler vi å anmode om et besøk av en servicetekniker.

Årsak
  • Årsaken til at komfyrhetten indikerer nødvendig rengjøring/bytte av ett eller flere filtre, er at filterets forventede holdbarhetstid er nådd og det må rengjøres eller byttes.
  • Du kan optimalisere komfyrhettens ytelse ved å slå den på omtrent 15 minutter før du starter matlagingen. Slik skapes et sug i rommet og komfyrhetten er i maksimal stand til å fjerne damp og lukt.
  • Du kan unngå å måtte bruke høyere viftehastigheter ved å slå på komfyrhetten før du starter matlagingen, slik kan du også minimere støyen fra komfyrhetten.