Platetoppen skrur seg av eller piper

Problem:
  • Platetoppen lager pipe lyder
  • Platetoppen skrur seg av selv
Gjelder:
  • Integrert induksjonstopp
  • Frittstående komfyr med induksjonstopp
Løsning:

1. Tørk av platetoppen med en fuktig klut og tørk deretter med en tørr klut. Vann på kontrollpanelet kan føre til at platetoppen går av.

2. Sørg for at det ikke er noe som berører platetoppen. Ligger det noe som dekker kontrollpanelet helt eller delvis, vil platetoppen utløse en lyd.

3. Sett på et tilberedningstrinn. Hvis du slår på platetoppen, men ikke angir et tilberedningstrinn, vil platetoppen slå seg av etter ca. 10 sekunder.

4. Ikke la platetoppen være på for lenge. Dette vil avhenge av det valgte trinnet. Platetoppen vil slå seg av for sikkerhetsmessige årsaker. Dette er for at kokekaret ikke skal tørke ut. For mer informasjon se i brukermanualen.

• Har du ikke brukerhåndboken tilgjengelig, kan du søke ved å trykke på:  <<bruksanvisninger>>

5. Dersom du har komfyrvakt, kan denne slå ut platetoppen. Det kan indikere et svakt batteri eller utløse sikkerhetsfunksjonen.

6. Ta kontakt med et autorisert servicesenter

• Hvis rådene over ikke løser problemet, vil det anbefales å bestille en servicetekniker ved å trykke på: <<Bestill servicetekniker>>
  • Ved spørsmål vedrørende servicebestilling, ta kontakt med Electrolux kundeservice