Vaskemaskinkurvene eller -armene er misfarget

Problem:
  • Misfargede kurver eller armer
  • Brune avleiringer i oppvaskmaskinen
  • Røde avleiringer i oppvaskmaskinen
  • frittstående oppvaskmaskin
  • integrert oppvaskmaskin
Løsning:

1. Undersøk avløpet.

Kontroller for store rester/avleiringer og fjern dem

2. Rengjør apparatet, inkludert gummipakningen på døren, med en myk, fuktig klut

3. Kjør langvarige programmer minst 2 ganger per måned

Hvis du jevnlig bare bruker kortvarige programmer, kan dette føre til rester av fett og kalk inne i produktet.

4. Bruk et rengjøringsmiddel spesifikt for oppvaskmaskiner månedlig. Følg instruksjonene på produktpakningen nøye.

Vi anbefaler spesialiserte vaskemidler tilgjengelig fra Webshoppen vår

Årsak:
  • Tomat- og pastasaus kan etterlate røde avsetninger på andre gjenstander og produktkomponenter. Disse avleiringene kan fjernes med et spesielt rengjøringsmiddel.
  • Gjenstander i terrakotta kan forårsake brune avleiringer på andre gjenstander i oppvaskmaskinen.