Oppvaskmaskinen viser feilmelding i60

Problem
  • Oppvaskmaskinen viser feilmelding i60
  • integrert oppvaskmaskin
  • frittstående oppvaskmaskin
Løsning

1. Tilbakestill apparatet ditt

• Dra ut kontakten for oppvaskmaskinen, vent i 1 minutt og koble den til på nytt
  • Du kan også slå av strømmen ved å bruke sikringene på panelet/strømbryteren.
  • Hvis du har trukket maskinen ut og skjøvet den tilbake på plass, er det viktig å sørge for at rør ikke bøyes eller klemmes, og at kranen er helt åpen.
  • Slå på oppvaskmaskinen, velg en passende syklus og start den.
  • Hvis syklusen starter og fungerer normalt, har problemet blitt løst.

2. Kontroller om apparatet viser samme feilkode igjen, eller om den har endret seg

• Hvis apparatet viser en annen feilkode, kontrollerer du koden i brukerhåndboken for hjelp til å feilsøke problemet.
  • Du kan laste ned brukerhåndboken her.

3. Kontakt et autorisert servicesenter

Hvis rådene over ikke løser problemet, anbefaler vi å anmode om et besøk av en servicetekniker

Advarsel: Vi anbefaler ikke å bruke produktet før problemet har blitt løst. Koble fra produktet, og koble det ikke til igjen før du er sikker på at det er OK.