Oppvaskmaskinen viser feilmelding i40, i43 eller i44

Problem
  • Oppvaskmaskinen viser feilmelding i40, i43 eller i44.
  • integrert oppvaskmaskin
  • frittstående oppvaskmaskin
Løsning

1. Kontroller om filtrene er rene

• Skitne filtre reduserer vannstrømmen, noe som kan føre til et dårlig resultat.
  • Kontroller og rengjør dem regelmessig.
  • Du finner informasjon om rengjøring og vedlikehold i brukerhåndboken.
  • Du kan laste ned brukerhåndboken her.

2. Tilbakestill apparatet ditt

• Kople fra kontakten for oppvaskmaskinen, vent i 1 minutt og koble den til på nytt.
  • Du kan også slå av strømmen ved å bruke sikringene på panelet/strømbryteren.
  • Hvis du har trukket maskinen ut og skjøvet den tilbake på plass, er det viktig å sørge for at rør ikke bøyes eller klemmes, og at kranen er helt åpen.
  • Slå på oppvaskmaskinen, velg en passende syklus og start den.
  • Hvis syklusen starter og fungerer normalt, har problemet blitt løst.

3. Kontroller om apparatet viser samme feilkode igjen, eller om den har endret seg

• Hvis apparatet viser en annen feilkode, sjekk oden i bruksehåndboken for hjelp med feilsøking av problemet.
  • Du kan laste ned brukerhåndboken her.

4. Kontakt et autorisert servicesenter

Hvis rådene over ikke løser problemet, anbefaler vi å anmode om et besøk av en servicetekniker

Advarsel: Vi anbefaler ikke å bruke produktet før problemet har blitt fullstendig fikset. Koble fra produktet, og koble det ikke til igjen før du er sikker på at det er OK.