Oppvaskmaskinen viser feilkode i20

Problem:
  • Feilkode i20 vises på displayet
  • Maskinen tømmer ikke ut vann
  • Feilkode 20
  • Oppvaskmaskinen piper to ganger med intervall
  • End-lampen blinker to ganger i intervall
  • Frittstående oppvaskmaskin
  • Integrert oppvaskmaskin
Løsning:

1. Feilkoden kan vise til at noe har satt seg fast i filteret eller stopp i avløpslangen.

• Kontroller at vannlåsen ikke er på
  • Kontroller filteret på utløpsslangen
  • Kontroller at filteret i bunnen av maskinen ikke er lukket
  • Kontroller at avløpsslangen ikke er bøyd
  • Prøv å starte programmet igjen. Vær forberedt på å avbryte programmet. Hvordan det gjøres er beskrevet i brukermanualen.

2. Avgjør om feilkoden fremdeles er den samme

• Viser apparatet en annen feilkode, kontroller feilkoden i brukermanualen for hjelp til feilsøking av problemet.
  • Har du ikke brukermanualen tilgjengelig, kan du søke her ved å trykke på: <<bruksanvisninger>>

3. Ta kontakt med et autorisert servicesenter

• Hvis rådene over ikke løser problemet, vil det anbefales å bestille en servicetekniker ved å trykke på: <<Bestill servicetekniker>>
  • Ved spørsmål vedrørende servicebestilling, ta kontakt med Electrolux kundeservice på tlf 22 72 24 00

Serv