Oppvaskmaskinen viser feilkode E1, E2, E3 eller E4

Problem:
  • Min oppvaskmaskin viser feilkode E1, E2, E3 eller E4
Gjelder:
  • Frittstående kompakt oppvaskmaskin
Løsning:

1. E1 - Lite / ingen inntak av vann.

Kontroller om vannkranen er åpen og om vanninntaket er begrenset/ trykket er for lavt (knekk i inntaksslangen).

Kontroller om feilkoden fortsatt er den samme. Viser apparatet en annen feilkode, kontroller feilkoden i brukermanualen.

• Har du ikke brukermanualen tilgjengelig, kan du søke her ved å trykke på: <<bruksanvisninger>>

2. E2 - Kontrollsifferfeil

Maskinen må undersøkes av en servicetekniker for å løse problemet.

3. E3 - Påkrevd temperatur er ikke oppnådd.

Maskinen må undersøkes av en servicetekniker for å løse problemet.

4. E4 - Overfylt med vann

Det er mye vann i maskinen eller det kan tilsi en lekkasje i deler av oppvaskmaskinen.

Maskinen må undersøkes av en servicetekniker for å løse problemet.

5. Ta kontakt med et autorisert servicesenter

• Hvis rådene over ikke løser problemet, vil det anbefales å bestille en servicetekniker ved å trykke på: <<Bestill servicetekniker>>
  • Bemerk!  Unngå å bruke produktet, før problemet er fullstendig løst.