Oppvaskmaskinen viser feilkoden 50, i50, i51, i52, i53, i54, i55, i56, i57, i58, i59, i5A, i5B (i5H), i5C, i5D, i5E, i5F

Problem:
  • Min oppvaskmaskin viser en av de følgende feilkodene: 50, i50, i51, i52, i53, i54, i55, i56, i57, i58, i59, i5A, i5B (i5H), i5C, i5D, i5E, i5F

Gjelder:
  • Integrert oppvaskmaskin
  • Frittstående oppvaskmaskin

Løsning:

1. Tilbakestill produktet for å løse dette problemet.

• Koble fra oppvaskmaskinen, vent i 1 minutt og koble den til på nytt.
  • Du kan også skru av strømmen på panelet ved bruk av av og på knappen.
  • Hvis du har trukket maskinen ut og skjøvet den tilbake på plass, er det viktig å sørge for at rør ikke bøyes eller klemmes, og at kranen er helt åpen.
  • Slå på oppvaskmaskinen, velg en passende syklus og start den.
  • Hvis syklusen starter og fungerer normalt, har problemet blitt løst.

2. Hvis produktet ikke starter syklusen riktig etter nullstillingen

• Avgjør om feilkoden er den samme. Hvis ikke kan du lese om den nye koden i brukerhåndboken.
  • Hvis den opprinnelige feilkoden vises fremdeles, ta kontakt med Electrolux kundeservice på tlf 22 72 24 00
  • Har du ikke brukermanualen tilgjengelig, kan du trykke her:  <<bruksanvisninger>>