Oppvaskmaskin viser feilkoden iC0, iCO, C0 eller CO

Problem:
  • Min oppvaskmaskin viser en av følgende feilkode:  iC0, iCO, C0 eller F0
Gjelder:
  • Integrert oppvaskmaskin
  • Frittstående oppvaskmaskin
Løsninger:

1. Feilkoden kan vise til at et program har blitt avbrutt under syklusen. Produktet bør nullstilles

• Koble fra oppvaskmaskinen, vent i 1 minutt og koble den til på nytt.  Hvis produktet ble flyttet, er det viktig å sørge for at rør ikke bøyes eller klemmes, og at vannforsyningen er tilgjengelig.
  • Slå på oppvaskmaskinen, velg en passende syklus og start den.
  • Hvis syklusen starter og fungerer normalt, har problemet blitt løst.

2. Hvis produktet ikke starter syklusen riktig etter nullstillingen:

• Avgjør om feilkoden fremdeles er den samme.
  • Viser apparatet en annen feilkode, kontroller feilkoden i brukermanualen for hjelp til feilsøking av problemet.
  • Har du ikke brukermanualen tilgjengelig, kan du søke her ved å trykke på: <<bruksanvisninger>>

3. Ta kontakt med et autorisert servicesenter

• Hvis rådene over ikke løser problemet, vil det anbefales å bestille en servicetekniker ved å trykke på: <<Bestill servicetekniker>>
  • Ved spørsmål, ta kontakt med Electrolux kundeservice på tlf 22 72 24 00