Lyset virker ikke i vinkjøleren min

Problem
  • Lyset inne i fryseren/kjøleskapet/kombiskapet/vinkjøleren virker ikke
Gjelder for
  • Fryseboks
  • Kombiskap
  • Fryseskap
  • Kjøleskap
  • Vinkjøler
Løsning

1. Kontroller om lyspæren har gått, og bytt den om nødvendig. Følg instruksjonene i brukerhåndboken.

• Du kan laste ned brukerhåndboken her. Nye pærer, vedlikeholdsprodukter og tilbehør er tilgjengelig i vår Nettbutikk.
  • Visse enheter har innebygd LED-belysning som må byttes av en tekniker.

2. Kontroller om lysbryteren kan beveges fritt, og forsøk å rengjøre den med en fuktig klut (du kan se lysbryteren i døråpningen).

3. Lukk døren og åpne den igjen for å slå lyset på igjen.

Et kontrollsystem kan slå av lyset automatisk hvis døren har blitt stående åpen en stund.

4. Kontakt et autorisert servicesenter

Hvis rådene over ikke løser problemet, anbefaler vi å anmode om et besøk av en servicetekniker.