Det er en skade, en sprekk, skrape eller et hull i kjøleskapet

Problem
  • Fryseren/kjøleskapet/kombiskapet/vinkjøleren er ødelagt.
Gjelder for
  • Fryser
  • Kjøleskap
  • Kombiskap
  • Vinkjøler
Løsning

1. Hvis skaden ble oppdaget under utpakking av enheten, kontakt forhandleren din umiddelbart for å finne ut om den ble skadet under levering.

Ikke forsøk å koble til eller bruke enheten.

2. Hvis skaden ble oppdaget etter installasjon og første bruk, kontakt installatøren din for å finne ut om den ble skadet under installasjon.

3. Hvis skaden var forårsaket av at noe som ble lagret i enheten eller andre mekaniske problemer, f.eks. et hull eller en sprekk kan skjules med et allsidig tetningsmiddel.

Kontroller at tetningsmiddelet er godkjent for bruk i miljøer for oppbevaring av mat.

4. Hvis hengsler, lys eller andre deler er skadet kan de enkelt byttes.

Hvis du ønsker å bytte delene selv kan du finne ekstradeler, tilbehør og vedlikeholdsprodukter i vår Nettbutikk

5. Kontakt et autorisert servicesenter

Hvis rådene over ikke løser problemet, anbefaler vi å anmode om et besøk av en servicetekniker.