Wollen kleding is na de droogcyclus gekrompen

Probleem:
  • Wollen kleding is na de droogcyclus gekrompen
  • De droger wordt te warm
  • Warmtepompdroger
  • Was-droogcombinatie met warmtepompdroger
Oplossing:

1. Gebruik uitsluitend het speciale programma voor behoedzaam drogen van handwasbare wol. Het wasgoed onmiddellijk na het voltooien van het programma uit het apparaat halen.

De droogcyclus voor wol van deze machine is goedgekeurd door ""The Woolmark Company"" voor het drogen van wollen kleding met het label ""met de hand wassen"", mits de kleding wordt gedroogd volgens de instructies die door de fabrikant van deze machine werden afgegeven.

2. Overschrijd de maximale lading niet die wordt aangegeven in het programmahoofdstuk of op het scherm wordt getoond.