Kleding is te gekreukt na het drogen in de droger

Probleem:
  • Kleding is te gekreukt na het drogen in de droger
  • De droger wordt te warm
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Kies een geschikt droogprogramma. Gebruik een tijdprogramma, maar droog niet te lang

Controleer uw gebruikershandleiding op informatie over de droogtijd die voor verschillende soorten wasgoed nodig is. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

2. Verwijder het wasgoed meteen na beëindiging van het programma. Verleng indien nodig de kreukbeveiligingsfase of maak gebruik van de uitgestelde start (indien aanwezig).

OPMERKING: Wol- en dekbedprogramma´s hebben geen antikreukbeveiliging.

3. Overschrijd de maximale lading niet die wordt aangegeven in het programmahoofdstuk of op het scherm wordt getoond.