Droogcyclus te lang

Probleem:
  • Het droogprogramma duurt langer dan wordt aangegeven in de gebruikershandleiding
  • De droogtijd die op het display wordt weergegeven komt niet overeen met de werkelijke droogtijd
  • Na de droogtijd die in de gebruikershandleiding wordt gegeven, is het wasgoed nog steeds nat
Heeft betrekking op:
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Centrifugeer het wasgoed goed voordat u het in de droger stopt

2. Overschrijd de maximumlading niet

OPMERKING: De indicator van de hoeveelheid lading refereert altijd naar het gewicht van het droge wasgoed.

3. Kies het juiste droogprogramma

Zorg ervoor dat het wastype en de verzorgingssymbolen op de kledinglabels overeenkomen met het droogprogramma. In het programmaoverzicht in de gebruikershandleiding vindt u hier hulp voor.

4. Zorg voor een kamertemperatuur boven de +5° C en onder de +35 °C

De optimale kamertemperatuur voor de beste droogresultaten is tussen de 19 ° en 24 °C.

5. Reinig regelmatig en zorgvuldig alle filters en de warmtepomp volgens de beschrijving in de gebruikershandleiding

U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.