Droger toont foutcode E50

Probleem:
  • Droger toont foutcode E50. Het foutbericht E50 geeft een motor of softwareprobleem weer.
Geldt voor:
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Het apparaat resetten

• Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze opnieuw in (hetzelfde resultaat kan bereikt worden met de veiligheidsschakelaar).
  • Na het in het stopcontact steken van het toestel schakelt u het in en selecteer een programma.

2. Neem contact op met onze servicedienst.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, raden we een bezoek door een technicus aan.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, wordt u mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technicus in rekening gebracht.

Noteer de gemelde foutcode en citeer deze wanneer u een technicus aanvraagt. Dit zal uw probleem niet oplossen, maar het zal onze technicus helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Waarschuwing: We raden af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Koppel het product los en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.