Droger toont foutcode E50

Probleem:
  • Droger toont foutcode E50. Het foutbericht E50 geeft een motor of softwareprobleem weer.
Geldt voor:
  • Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger
Oplossing:

1. Het apparaat resetten

• Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze opnieuw in (hetzelfde resultaat kan bereikt worden met de veiligheidsschakelaar).
  • Na het in het stopcontact steken van het toestel schakelt u het in en selecteer een programma.

2. Neem contact op met onze servicedienst.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, raden we een bezoek door een technicus aan.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.