Droger geeft een onaangename geur af

Probleem
  • Droger geeft een onaangename geur af
  • Het wasgoed ruikt niet goed na het drogen
Heeft betrekking op
  • Warmtepompdroger
  • Condensdroger
Oplossing

1.  Reinig regelmatig en zorgvuldig alle filters en de condensor (indien toegankelijk) volgens de beschrijving in de gebruikershandleiding.  U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.
2. Als het wasgoed na het drogen niet goed ruikt, is deze geur mogelijk ontstaan vóór het drogen:

• Let bij het wassen op dat de juiste dosering wasmiddel wordt gebruikt.
  • Was het wasgoed op de hoogste op het wasetiket toegestane temperatuur, en gebruik indien nodig vlekkenverwijderaar.
  • Droog het wasgoed onmiddellijk na het wassen, en verwijder het onmiddellijk na het beëindigen van het programma.
  • Als het wasgoed nog vochtig is na het drogen, stelt u een droogprogramma met tijd in.

3. Neem contact op met onze erkende servicedienst  Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een ​​bezoek van een servicetechnicus aan te vragen.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan een servicebezoek van een technicus u in rekening worden gebracht, zelfs tijdens de garantieperiode.