Droger geeft foutmelding ERR weer

Foutcode ERR verschijnt wanneer een poging wordt gedaan een programma of instellingen te wijzigen als het programma al is begonnen.

• Schakel de droger uit en in. Selecteer dan het gewenste programma.
  • De gekozen optie kan niet met het geselecteerde programma worden gebruikt. Schakel de droger uit en in. Selecteer dan het gewenste programma.
  • U vindt aanvullende informatie in de gebruikershandleiding.