Droger geeft foutmelding EHO, EH0 weer

Als de machine foutmelding EHO / EH0 weergeeft, is er een probleem met de stroomtoevoer.

• Controleer de stroomtoevoer door een ander apparaat op hetzelfde stopcontact aan te sluiten en te kijken of dit werkt. Als het andere apparaat ook niet werkt, is er een probleem met de bedrading. Neem contact op met een plaatselijke elektricien voor advies en richtlijnen bij het oplossen van problemen met de bedrading.

Gebruik nooit een verlengsnoer om apparaten aan te sluiten. Dit kan kortsluiting veroorzaken of tot brand leiden.

Als de stroomtoevoer naar het apparaat in orde is, probeert u het apparaat te resetten.

• Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek de stekker dan weer in het stopcontact.
  • U kunt hetzelfde resultaat bereiken door de veiligheidsschakelaar te gebruiken. Als u de stekker van het apparaat in het stopcontact hebt gedaan, schakelt u het apparaat in en selecteert u een programma.
  • Als er een foutmelding op het display verschijnt, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.