Iron Aid-wasdroger droogt niet goed

Wasgoed altijd gekreukeld:

80% van de kreukels worden verwijderd. Er blijven altijd een paar kreukels achter.

• Zorg dat u het juiste volume wasgoed (max. 5 overhemden) in de machine doet en dat u de juiste instellingen kiest.
  • Verwijder de kleding uit de wasdroger zodra deze klaar is. Hang alles op kleerhangers en trek alles in vorm.
  • Controleer of het apparaat werkt:
  • Vul het waterreservoir tot het maximale niveau.
  • Doe een droog, dun katoenen ovenhemd in de machine en selecteer het bijwerkprogramma (5 standen rechts van de uit-stand).
  • Luister of u de draaiende geluiden van de trommel kunt horen (plaats zo mogelijk een wasknijper in de machine).
  • Na het programma moet het wasgoed enigszins vochtig zijn en minder kreukels hebben.
  • Controleer of het waterpeil voor stoom in het reservoir is gedaald.

Vochtige kleding:

Het is bij Iron Aid normaal dat de kleding na een stoomprogramma enigszins vochtig is.

• Hang de kleding 10 minuten op een kleerhanger. Het droogt dan nagenoeg zonder kreukels.
  • Droogheidsmeting instellen:
    • Druk tegelijkertijd op "Gevoelig" en "Start" en houd de toetsen 10 seconden lang ingedrukt.
    • Druk op "Start" totdat C0  en de horizontale streep aan de onderkant van het display verschijnen.