Droger geeft foutmelding E40 weer

Als foutmelding E40 op het display van de droger verschijnt nadat u op de starttoets hebt gedrukt, controleert u of de deur goed is gesloten. Als de deur is gesloten en de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, gaat het om een softwareprobleem.

• Probeer het apparaat opnieuw in te stellen. Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek de stekker dan weer in het stopcontact.
  • U kunt hetzelfde resultaat bereiken door de veiligheidsschakelaar te gebruiken. Als u de stekker van het apparaat in het stopcontact hebt gedaan, schakelt u het apparaat in en selecteert u een programma. Als er een foutmelding op het display verschijnt, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.