Wasdroogcombinatie toont foutmelding E90, E91, E92, E93 of E94

Probleem:
  • Wasmachine droogmachine toont foutmelding E90, E91, E92, E93 of E94. Het wijst op configuratie/communicatieproblemen met de elektronische onderdelen.
Geldt voor:
  • Wasdroogcombinatie
Oplossing:

1. Het apparaat resetten

Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze dan opnieuw in.

2. Neem contact op met onze servicedienst.

Als de bovenstaande suggestie het probleem niet heeft opgelost, raden we aan een bezoek van een technicus aan te vragen.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.