Was-droogcombinatie geeft foutmelding E40 weer of piept 4 keer/knippert 4 keer

Probleem:
  • Was-droogcombinatie geeft foutmelding E40 weer of piept/knippert 4 keer.
Heeft betrekking op:
  • Was-droogcombinatie (geïntegreerd en vrijstaand)
Oplossing:

1. Controleer of de deur goed is gesloten

Indien nodig, geef de deur een stevige duw. U hoort dan een klik.

2. Controleer of er wasgoed vastzit tussen de deurpakking en het deurglas

Indien nodig, verwijder wat wasgoed uit de trommel, voordat u het programma opnieuw start.

3. Er zit te veel wasgoed in de machine (overbelasting)

Indien nodig, verwijder wat wasgoed uit de trommel, voordat u het programma opnieuw start.

4. Controleer het mechanische kinderslot (indien van toepassing)

Schakel het kinderslot uit met een munt of zoiets en probeer het opnieuw. Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij uw apparaat is geleverd voor gedetailleerde instructies.

5. Het deurslot is defect

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, is het deurslot mogelijk defect en moet het worden vervangen. We raden u aan contact op te nemen met onze erkende servicedienst.

Waarschuwing: We raden u aan het product niet te gebruiken, totdat het probleem volledig is opgelost. Haal de stekker van het product uit het stopcontact en sluit het product niet opnieuw aan, voordat u zeker weet dat het kan.