Display van was-droogcombinatie is onscherp

• Als het display moeilijk te lezen is, bekijk het display dan vanuit een andere hoek of blokkeer de lichtinval. Pas de helderheid en het contrast van het display aan om het gemakkelijker leesbaar te maken.
  • Als het apparaat beschikt over helderheids- en contrastknoppen, zoekt u in de gebruikershandleiding naar meer informatie over het aanpassen ervan.

Als de bovenstaande suggesties het probleem niet oplossen, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.