Led knippert op was-droogcombinatie

• Controleer de functietoetsen, die mogelijk vooraf zijn ingesteld op het bedieningspaneel van het apparaat. Bepaalde of alle combinaties van leds worden aan het begin of tijdens een programma ingeschakeld.
  • Als er aan het einde van een programma een lampje gaat branden, is het programma afgelopen. Controleer of u de deur kunt openen of dat de teller is gereset. Als uw apparaat een display heeft, controleert u of "Einde" verschijnt. Vergeet niet dat het ongeveer 3-5 minuten duurt voordat de deur aan het einde van een programma open gaat. Dit is een veiligheidsmaatregel voor alle wasmachines.
  • Het programma werd mogelijk onderbroken of is per ongeluk gepauzeerd. Probeer het programma opnieuw te starten door op de START/PAUZE-knop te drukken.
  • Eventuele storingen worden aangeduid door een knipperende led eventueel is er een foutcode zichtbaar op het display. Neem in dat geval contact op met onze erkende servicedienst.