Deur van was-droogcombinatie gaat middenin een programma open

De deur kan normaal gesproken worden geopend aan het begin van een wasprogramma, nadat de machine op PAUZE is gezet, als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

• de temperatuur niet hoger is dan 55 °C in de verwarmings- of droogfase;

• het niveau van het water is niet hoog;

• de trommel draait niet.

Als de deur kan worden geopend wanneer de wasmachine is gevuld met water, haalt u onmiddellijk de stekker van het apparaat uit het stopcontact. Neem contact op met onze erkende servicedienst en gebruik het apparaat pas weer als het probleem is opgelost.