Wasmachine geeft foutmelding EHO, EH0 weer

Als de machine foutmelding EHO / EH0 weergeeft, is er een probleem met de stroomtoevoer.

Werkt een ander apparaat in hetzelfde stopcontact?

• Controleer de stroomtoevoer door een ander product op hetzelfde stopcontact aan te sluiten en te kijken of dit werkt. Als het andere product ook niet werkt, is er waarschijnlijk een probleem met de bedrading.
  • Neem contact op met uw plaatselijke elektricien voor advies en richtlijnen bij het oplossen van problemen met de bedrading.

Als de stroomtoevoer naar het apparaat in orde is:

• Probeer het apparaat opnieuw in te stellen. Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek de stekker dan weer in het stopcontact.
  • U kunt hetzelfde resultaat bereiken door de veiligheidsschakelaar te gebruiken. Als u de stekker van het apparaat in het stopcontact hebt gedaan, schakelt u het apparaat in en selecteert u een programma. Als er een foutmelding op het display verschijnt, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.