Kookplaat straalt geen warmte uit

Elektrische fornuizen moeten door een erkend elektricien op drie afzonderlijke 230 V-fasen worden aangesloten.

Mogelijke oorzaken:

• Ontbrekende fasen.
  • Kapotte zekering van één fase in de meterkast

Zie de installatiehandleiding of neem contact op met een erkende servicedienst.

Voor inductiekookplaten moet u zorgen dat de kookpan voldoet aan de vereisten voor de minimale diameter, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Als de diameter te klein is, of als er onvoldoende magnetisch materiaal op de bodem van de kookpan zit, werkt de kookplaat mogelijk niet in de hoge stand / Powerstand.