Waarom laadt de robot niet op of lijkt de oplading niet te stoppen?

1. Het netsnoer en de adapter zijn niet juist gemonteerd en/of aangesloten op het stroomnet. Oplossing: Steek de adapterstekker in de oplaadbasis. Sluit het netsnoer aan op het stroomnet.
  2. De oplaadplaten op de robot en de oplaadbasis zijn niet aangesloten. Oplossing: Zorg ervoor dat de oplaadbasis en de robot op een effen oppervlak staan en dat de oplaadplaten op de robot en op de oplaadbasis aangesloten zijn.
  3. Controleer of de stekker en kabel niet beschadigd zijn.
  4. Reinig ook de oplaadpads op zowel de robot als de oplader met een droge doek. (Instructieboekje, pagina 15. De oplaadkoppelingen reinigen) (Instructieboekje, pagina 8. Installatie van de robotstofzuiger)