Afwasmachine warmt geen water op

U kunt dit probleem mogelijk oplossen door het apparaat te resetten.

1. Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact, wacht 1 minuut en steek de stekker weer in het stopcontact. U kunt de stroom ook uitschakelen door de desbetreffende groep in de meterkast uit te schakelen. Als u het apparaat naar buiten hebt getrokken en vervolgens weer terug op zijn plaats hebt gezet, is het belangrijk dat u zorgt dat er geen slangen zijn geknikt of geplet en dat de kraan helemaal openstaat.
  2. Schakel de vaatwasser in, selecteer een geschikte cyclus en start het apparaat.
  3. Als de cyclus start en normaal werkt, is het probleem opgelost.

Als het apparaat het programma na de reset niet correct start, neemt u contact op met onze erkende servicedienst.