Fout i5E

Start het apparaat opnieuw om dit probleem op te lossen.
  • Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact en steek hem er na 1 minuut weer in.
  • U kunt de stroomvoorziening ook uitschakelen met behulp van de aan/uit-schakelaar. Als u het apparaat naar buiten hebt getrokken en vervolgens weer terug op zijn plaats hebt gezet, is het belangrijk dat u zorgt dat er geen slangen zijn geknikt of geplet en dat de kraan helemaal openstaat.
  • Schakel de vaatwasser in, selecteer een geschikte cyclus en start het apparaat.
  • Als de cyclus start en normaal werkt, is het probleem opgelost.
Als het apparaat de cyclus na de reset niet correct start:
  • Bepaal of de foutmelding hetzelfde is. Als dat niet het geval is, raadpleegt u de gebruikershandleiding in verband met de nieuwe melding.
  • Als de oorspronkelijke melding blijft verschijnen, neemt u contact op met onze erkende servicedienst om dit probleem op te lossen.