Fout i40, i43 of i44

Wordt het afvoersysteem geblokkeerd?

Controleer of de filters schoon zijn.

Is het filter in uw vaatwasser verstopt?

Vervuilde filters vertragen de waterstroming. Dit kan leiden tot slechtere afwasresultaten. Controleer en reinig ze regelmatig.

De filters in een vaatwasser reinigen.

Filters na het reinigen installeren:

Zorg dat er zich geen voedselresten of vuil in of rondom de rand van het reservoir bevinden.

Breng het platte filter (C) aan. Zorg ervoor dat het filter goed onder de twee geleiders wordt geplaatst.

Plaats de filters (A) en (B) terug. Plaats het filter (A) terug in het platte filter (B).

Draai het rechtsom totdat het filter op zijn plaats klikt. Als de filters niet goed zijn aangebracht, zijn de afwasresultaten mogelijk niet goed, raken de sproeiarmen verstopt en ontstaat er schade aan het apparaat.

U vindt informatie over reiniging en onderhoud in de gebruikershandleiding.

Heeft u geprobeerd het apparaat opnieuw in te stellen?

Het opnieuw instellen van uw apparaat kan vaak snel problemen oplossen.

• Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact en steek hem er na 1 minuut weer in. Als u de machine moest verplaatsen, is het belangrijk dat u zorgt dat er geen slangen zijn verbogen of geplet en dat de kraan helemaal openstaat.
  • Schakel de vaatwasser in, selecteer een programma en start de vaatwasser.
  • Als het programma start en normaal werkt, is het probleem opgelost.

Als het apparaat het programma na de reset niet correct start:

Als u eerder een foutmelding kreeg, controleert u of dit na de reset is verdwenen.

Als het apparaat nu een andere foutmelding weergeeft, raadpleegt u de gebruikershandleiding of deze handleiding om na te gaan wat de nieuwe melding betekent.

Als het probleem met de bovenstaande suggesties niet is opgelost, moet het apparaat door een monteur worden geïnspecteerd.