Gebruik van multitabletten

Wanneer u multitabletten gebruikt, is het niet noodzakelijk om zout en glansspoelmiddel toe te voegen. Bij hard water kan het echter wel nodig zijn om extra zout toe te voegen. In gebieden met hard water worden zout en glansspoelmiddel nog steeds aanbevolen voor de beste resultaten van uw afwasmachine.

• Stel de waterhardheid elektronisch in op niveau 1. Op dit niveau gaat het indicatielampje voor het toevoegen van zout niet branden.
  • Schakel de multitabletfunctie in door op de relevante toets te drukken.
  • Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.

De multitabletfunctie moet worden ingeschakeld nadat u een programma hebt geselecteerd en wordt niet in het geheugen opgeslagen.

• Schakel de multitabletfunctie voor het begin van elk programma in.
  • Als het droogresultaat niet goed is, vult u het doseerbakje voor glansspoelmiddel en stelt u de waterhardheid in op niveau 1 of 2.