Tabletten voor de afwasmachine lossen niet helemaal op

Korte cycli

Tabletten voor de afwasmachine worden bij korte programma's niet helemaal opgelost.

• Het wordt aanbevolen om vaatwastabletten voor lange programma's te gebruiken om sporen van afwasmiddel op vaatwerk te voorkomen.
Tabletten

Bepaalde merken vaatwastabletten lossen niet volledig op. Het wordt daarom aanbevolen dat u een ander merk uitprobeert of in plaats daarvan poeder gebruikt.

• Als u tabletten heeft gekocht die niet effectief oplossen of die niet uit het afwasmiddeldoseerbakje worden gespoeld, plaatst u de tablet eenvoudig onderin de afwasmachine en start u het programma.
Vaatwerk plaatsen

Dit probleem kan ook worden veroorzaakt doordat de vaatwastablet niet correct of niet op het juiste moment uit het afwasmiddeldoseerbakje wordt vrijgegeven.

• Zorg dat het deksel of de opening van het doseerbakje niet ergens door wordt geblokkeerd, zoals luchtverfrisser, grote borden, enz.

Het oplossen van het afwasmiddel is afhankelijk van het ongehinderd kunnen sproeien van de sproeiarm op het doseerbakje.

• Plaats geen vaat voor het afwasmiddeldoseerbakje.
Doseerbakje is vochtig

Als het doseerbakje vochtig is, kunnen tabletten of kan poeder vastklonteren.

• Zorg dat het doseerbakje droog is voordat u er afwasmiddel in doet.
  • Als het probleem aanhoudt, plaatst u de tablet onderin het apparaat.

Het bovenstaande is geen storing van de afwasmachine en wordt niet door de garantie gedekt.

Wordt niet warm

In sommige gevallen kan dit probleem worden veroorzaakt doordat het apparaat niet warm wordt.

• Dit kan worden vastgesteld door te controleren of het vaatwerk heet is aan het einde van het afwasprogramma.
  • Als het apparaat niet warm wordt, geeft u dit alstublieft door wanneer u contact opneemt met onze erkende servicedienst.