De deur van mijn afwasmachine valt omlaag

Als uw geïntegreerde afwasmachine onlangs werd geïnstalleerd, is het deurpaneel/de keukendeur mogelijk te zwaar.

• Als dit het geval is, neemt u contact op met uw installateur.

Als uw afwasmachine geen inbouw is of niet onlangs werd geïnstalleerd, moet het apparaat door een monteur worden bekeken en gerepareerd.

• Als dit het geval is, neemt u contact op met onze erkende servicedienst om dit probleem op te lossen.