De binnenverlichting knippert of werkt niet.

Als de binnenverlichting knippert of niet werkt, zit het lampje mogelijk los of is het lampje defect. Volg de instructies in de gebruikershandleiding om het lampje vast te draaien of te vervangen.

Een knipperend lampje of led kan ook aanduiden dat de omgevingstemperatuur te hoog of te laag is. Controleer de temperatuurclassificatie op het gegevenslabel van uw apparaat.

De correcte werking kan alleen worden gegarandeerd voor producten uit de SN-klasse met een omgevingstemperatuurbereik tussen de 10 °C en 32 °C.

• Klasse N = 16 - 32 °C
  • Klasse SN = 10 - 32 °C
  • Klasse ST = 18 - 38 °C
  • Klasse SN/T = 10 - 38 °C

Locatie van informatie over de klimaatklasse op het typeplaatje: