Het apparaat heeft een mechanische fout of is beschadigd

Als de binnenkant van uw apparaat beschadigd of gebarsten is, kan de schade zijn veroorzaakt tijdens het transport, de installatie, door items die in het apparaat worden bewaard of door externe mechanische middelen.

Als u bij het uitpakken van het apparaat schade ontdekt:

Het apparaat niet aansluiten of gebruiken.

Neem contact op met de dealer waar u het apparaat hebt gekocht en breng deze op de hoogte van de schade. U vindt het telefoonnummer van de dealer op de factuur of de afleveringsbon. Schade die tijdens het transport of de installatie wordt veroorzaakt, wordt niet door de garantie gedekt.

Als u schade ontdekt nadat u het apparaat hebt geïnstalleerd en gebruikt:

In dat geval neemt u contact op met uw dealer om deze op de hoogte te brengen van de ontdekte schade.

Als de schade is veroorzaakt door items die in het apparaat worden bewaard of door andere mechanische middelen:

Eventuele barsten kunnen netjes met een afdichtmiddel voor algemeen gebruik worden afgedicht. Zorg dat uw afdichtmiddel niet-giftig is en geschikt voor compartimenten waarin voedsel wordt opgeslagen.

Als scharnieren, geleiderails of laden zijn verbogen, gebroken of niet passen.

Gebruik onze webshop voor het bestellen van onderdelen of bel voor een afspraak met een Electrolux-monteur om ze te vervangen.