Droogkast toont foutbericht E40

Wanneer het E40 foutbericht op de display van de droogkast verschijnt nadat u op de start-knop heeft gedrukt, controleert u of de deur correct gesloten is. Als de deur gesloten is en het foutbericht verschijnt nog steeds, is het een softwareprobleem.

• Probeer het toestel te resetten. Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze dan opnieuw in.
  • U bereikt hetzelfde resultaat met de veiligheidsschakelaar. Na het in het stopcontact steken van het toestel schakelt u het in en selecteer een programma. Wanneer een foutbericht op de display verschijnt, neemt u contact op met een geaggregeerde hersteldienst.