De display is wazig

• Wanneer u naar de display kijkt van opzij of bovenaf, lijkt deze onduidelijk.
  • Wanneer u de helderheid en het contrast van de display aanpast, kunt u deze makkelijker lezen.
  • Als het toestel helderheids- en contrastregelknoppen heeft, verwijst u naar de gebruikershandleiding voor gedetailleerde richtlijnen.

Indien de bovenstaande suggesties het probleem niet oplossen, dient u contact op te nemen met het geaggregeerde?hersteldienst