De deur van de wasdroogcombinatie opent in het midden van een cyclus

• De deur kan normaal geopend worden aan het begin van een programma door op de start/pauze knop te drukken.
  • Wanneer de deur geopend kan worden tijdens een was- of centrifugecyclus en het toestel gevuld is met water, schakelt u de stroomtoevoer naar het toestel onmiddellijk uit. Neem contact op met een geaggregeerde hersteldiensten gebruik het toestel pas wanneer het probleem is opgelost.