De display van de wasdroogcombinatie is wazig

• Als de display onleesbaar is, dient u het oogniveau te verplaatsen en aan te passen. Wanneer u de helderheid en het contrast van de display aanpast, kunt u deze makkelijker lezen.
  • Indien het toestel helderheids- en contrastregelknoppen heeft, vindt u meer informatie in de gebruikershandleiding om deze aan te passen.

Indien de bovenstaande suggesties het probleem niet oplossen, dient u contact op te nemen met een geaggregeerde hersteldienst.