Wasmachine toont foutcode EHO / EH0

Probleem:
  • Wasmachine toont foutcode EHO / EH0. Het wijst op een probleem met de stroomtoevoer.
Geldt voor:
  • Wasmachine voorlader (ingebouwd en losstaand)
  • Wasmachine bovenlader
Oplossing:

1. Controleer de stroomtoevoer door een ander apparaat in hetzelfde stopcontact te stoppen en te zien of het werkt

Als het andere apparaat ook niet werkt, is er mogelijk een bekabelingsfout.

Waarschuwing: Gebruik nooit een verlengkabel om apparaten aan te sluiten. Dit kan een kortsluiting of brandgevaar veroorzaken.

Belangrijk: Neem contact op met een lokale elektricien voor advies en richtlijnen over het herstellen van de bekabelingsproblemen.

2. Het apparaat resetten

• Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze opnieuw in (hetzelfde resultaat kan bereikt worden met de veiligheidsschakelaar).
  • Na het in het stopcontact steken van het toestel schakelt u het in en selecteer een programma.

3. Neem contact op met onze servicedienst.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, raden we een bezoek door een technicus aan.

OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, wordt u mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technicus in rekening gebracht.

Noteer de gerapporteerde foutcode en geef deze door wanneer u een technicus aanvraagt. Dit zal uw probleem niet oplossen, maar het zal onze ingenieur helpen om de oorzaak van het probleem te identificeren.

Waarschuwing: We raden af ​​om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Koppel het product los en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.